Kristianstads stormarknad för självplockade delar. OBS endast självplock!
Ni måste komma hit och plocka av delarna vi kan inte hjälpa er med detta.

 

OBS Vi har ingen telefon, ingen stress!

  • Lördagsöppet året om mellan 09.00 - 15.00, dock ej helgdagar. Söndagar stängt.
  • Fasta, låga priser efter detalj, t ex en motor kostar lika lite oavsett från vilket bilmärke den kommer.
  • Du bedömer alltid själv skicket på delarna du vill köpa, är delen inte bra, köp den inte!!
  • Vi lånar inte ut några verktyg, ta därför alltid med egna verktyg! Endast elektrisk tigersåg eller handverktyg tillåtet på returbilen. Kapklingor, gasskärare och liknande verktyg är liksom rökning absolut förbjudet inom området pga brandrisk.
  • Du ser på vår hemsida vilka bilar som finns i lager. Vi byter kontinuerligt ut bilar, kolla därför alltid hemsidans "senast inkommet" innan du kommer hit.
  • OBS vi tar bara bilder på bilen när den kommer hit, kontrollera därför datumet då bilen kom hit (uppgiften finns på bilarnas bildsidor), ju längre bilen stått hos oss desto större risk att delarna du vill ha är sålda.
  • Ta med fika, drycker eller mat, vi säljer tyvärr inte detta på Returbilen!
  • Vi har ingen telefon men du är välkommen hit!

Kristianstad

Returbilen i Kristianstad finns på Industrigatan 11 (på Näsbyområdet i nordvästra delen av Kristianstad, sväng av från E22 avfart Näsby (trafikplats Vilan), sväng vänster och kör sen rakt fram på Allégatan som efter McDonalds/MAX byter namn till Härlövsängaleden, fortsätt tills denna slutar i ett T-kors med trafikljus, sväng höger vid trafikljuset och direkt vänster vid nästa trafikljus så hittar ni oss på vänster sida efter ca 100 m in på Industrigatan).

Se karta på eniro >

Denna vår andra anläggning skapades på Näsbyområdet i Kristianstad under våren 2007 av dom biltokiga Martin, Stefan, Kjell och Groggen. Deras motto var att allt som gjorts på Returbilen i Malmö skulle dom göra bättre, och det mesta lyckades dom med. Invigningsjippot, där allt kunderna kunde ta skruva av var gratis blev en jättesuccé. Det talas fortfarande om mängden kunder som kom och om dom kunder som sov i sina bilar på parkeringen natten innan öppningen. Att det under invigningen bjöds på korvar, kaffe och läsk är väl inget speciellt i sig, men att kunderna åt 1500 korvar på några timmar, det är nog något som borde in i historieböckerna. Men det är inte slut med detta, följ vår hemsida www.returbilen.se så skall ni se att det kommer komma nya jippon under våren och sommaren i Kristianstad. Vi kommer också att öka våra inköp av bilar så att det alltid skall finnas nya fynd som väntar när ni kommer på besök.

Ni kan därför lugnt fortsätta med att handla rekordbilligt av oss på Returbilen i Kristianstad.

 

281 Bilar på


Faktura